mandag 29. desember 2008

Utstillingsforberedelser og Romjulsbesøk

Så er det sirkuset igang igjen. Det er utstilling i morgen, og nå er flere av hundene badet, fønet og klippet. Takk til Britt som igjen har vært her og hjulpet meg med badingen. :-). Hadde ihvertfall tatt tredobbelt så lang tid, hvis jeg skulle drive med det aleine. Det er 5 stk som er badet, fønet og klippet, så det sier seg jo selv at det tar tid, selv om minstemann bare er 11 uker. Det blir forresten spennende i morgen da flere av de søte "små" debuterer som juniorer. Tenk at de er 9 måneder allerede. Utrolig hvor fort tida går. Dessuten kommer det flere Falcobarn, og de blir det moro å se igjen. Mulig også det blir dame på Falco i morgen, men det er en annen historie....
Pluto corgi har forresten vært i ringen i dag. Han ble 2. beste hannhund, og det er vi strålende fornøyd med. Blir nok vist mere den gutten nå!
Vi har også fått romjulsgjester. Mari-Ann, Falco og Bountie har invadert heimen. Ja, ja, invadert og invadert. De har faktisk et eget rom her i huset. De skal være her til over nyttår, og det gleder vi oss til. Mari-Ann skal også installere den nye PC`n for oss, i tillegg til at vi rett og slett skal kose oss , ja og kanskje trene litt lydighet med englene. Har blitt lite av det nå på holka. Får jo ikke konsentrert seg om øvelsene når man kun er konsentrert om å holde seg på beina selv..... Men akkurat nå bare gleder jeg meg til å få den nye PC`n opp og gå. Skal bare bli så herlig!

Og husk:
Tiden strekker til for den som bruker den.
Sagt av Leonardo da Vinci.

Ha en riktig god natt.