mandag 22. desember 2008

Bedre seint enn aldri

Ja, da ligger de endelig i postkassa på posthuset. Godt over 100 julekort er ferdig og sendt. Puh! Ellerså er man litt gretten her i huset i dag. Den gode "gamle"(2001 mod) Mercedesen har tatt kvelden. Og det er krise! Jeg er totalt avhengig av den bilen, og nå er den blitt tauet til verksted av NAF. Bilen har låst seg i park og vil ikke starte. Hørtes ut til å bli en dyr affære, ikke akkurat det vi trenger nå, for å si det sånn. Men men, det går seg vel til. Får ikke ta alle sorgene på forskudd.
Har fått mange positive meldinger fra Barstads om at det går bra med Bentley. Han leker med de fleste og takler sine ny omgivelser godt. Det er godt å høre. Bildet viser Anne torill og Bentley den dagen hun hentet han.
Nå begynner virkelig julestemningen å komme. Har sett på Fridtjofs Jul, og må bare le av hele greia. gode skuespillere som holder historien oppe, for å si det sånn.
Fy søren så glatt det er. Får nesten ikke hatt hundene ute. De sklir jo "alle veier", og jeg er livredd for beina deres. Skal ikke ha noen korsbåndskader. Så her tar de det med ro. Det er speilblankt i turløypa vår også, for ikke å snakke om på gårdsplassen. Selv om man strør, så er det overhodet ikke trygt å gå.
Vel, da får dere ha en fortsatt sklifri aften, og ta vare på dere selv.