søndag 14. desember 2008

3 søndag i advent

Fy søren, så fort tiden går for tida. Har bare rast av sted siste uka, uten at jeg føler at noe "fornuftig" er gjort. Selv om det ikke er tilfelle, så føles det sånn. Torsdag var det juleavslutning i avdelingen her , ordentlig koselig med gløgg, kaker og vafler. Og loddtrekning. For en gangs skyld vant vi faktisk 2 ganger, både vin og bitebein til bikkjene. Jazzy, vårt J-kull feiret 1 års dagen sin på fredag. Tenk at det er så lenge siden the DD ble født.
I går, lørdag, så fikk vi Bentley hjem. Cafridas Basic Bronze Bentley. Ann Mari og familien følte at han kom litt i bakgrunnen, og har derfor valgt å levere godgutten tilbake. Ingen lett avgjørelse, gutten er tross alt 5 år. Nå har Bentley gjort trønder av seg, og bor hos Anne Torill, datteren til Anne sofie og Trond. Første natta har gått greit, han har hilst på pus, og pus var visst ganske grei han også:-) Blir spennede å følge han videre, og vi får nok se han i utstillingringen fremover. Han er i hvertfall en ordentlig trivelig gutt, så takk for at dere har gjort en så god jobb med han, Ann Mari. Jeg vet du ikke har det lett nå.
Klokken 15 var det Luciatog ved Eidsvollsbygningen. og Britt kom innom og hentet lille bølle, Rolex. Han og søster Datonya sjarmerte visst de fleste, og det ble tatt mange flotte bilder. Det var en megasliten valp som kom hjem, spiste og sovna. Og sov nesten helt til i dag.
I dag er det 3 søndag i advent, og juleånden begynner å komme. Dagen har gått til pynting innendørs, tur med vofser og nå skal svigermor, mutter, Britt og jeg på julekonsert med Oslo Gospel Choir, og så skal Ole Einar og jeg på førjulshygge til Nittedal sammen med flere gode venner . Det gleder vi oss til. Henning skal være barnevakt og passe gjengen her hjemme. tilslutt ønsker vi dere en riktig koselig kveld.
Og husk: Misunnelse er en av de verste sykdommer som finns, og en av de vanskeligste å kurere.