tirsdag 16. desember 2008

Julekonsert og litt til

Det blir liksom ikke helt jul uten at jeg har vært på en julekonsert. Før har det vært tradisjon å høre Anita Skorgan, Tor Endresen, Rune Larsen og Marian Aas Hansen, men i år fant vi ut at det var på tide med noe nytt, og himmel og hav, så flott det var- julekonserten med Oslo Gospel kor. Det var virkelig en hyggelig førjulsopplevelse. Det inneholdt alt fra Juleevangeliet til Romjulsdrøm. Salen var stappfull av folk i førjulsstemning, og det var ikke vanskelig for dirigenten å få folk ta hverandre i hånden for å danne en symbolsk lenke under siste nummer, som var Deilig er jorden. En flott avslutning på en flott konsert. Etterpå gikk turen til Nittedal, hvor Mary og Arvid hadde invitert til førjulshygge. Masse god mat og godt drikke, og gode venner gjorde det hele til en kjempetrivelig kveld. Tusen takk, Mary og Arvid, vi storkoste oss.
Nå har jeg akkurat sittet og sett på en dvd av Kadinas opptreden på valpeshowet i Letohallen. Fy søren, så flotte bevegelser hun har. Ja, Vibeke og Kadina var her på besøk på fredag, eldrebølgen fikk massasje og Kadina fikk leke med valpene her. Skal si de koste seg:-). Det går også bra med Bentley. Han har inntatt heimen til Anne Torill med den største selvfølge. Går lange turer med sin nye matmor og storkoser seg. ingen startproblemer hittil ihvertfall.
Vi har også fått et stort, flott lerretbilde av Sargas, 50 x 70 cm. Og da kom tårene igjen. Helt utrolig hvor mye vi savner han, sjefen...... Og vi har ennå ikke fått svar på obduksjonen. . Skjønner ikke helt hvorfor det skal ta nesten 2 måneder å få sendt svaret til vår veterinær, men vi får bare vente. Han selv kom hjem i urne for flere uker siden. Uff, nå kan jeg ikke engang skrive om han, uten at tårene kommer, snufs. Men verden og livet går videre. Bildet vi fikk ser dere her. Det er kjempeflott.
Fra før har vi også et lekkert maleri av Frikk, Sargas sin far. Det ble malt av Ragna Lise Vikre, en kjent illustratør. Maleriet er bare nydelig:
Nå skal hjemmesiden oppdateres litt, så skal det pakkes julegaver. Hundene ligger strødd rundt beina mine og sover. Ikke utevær for de i dag, det regner og snør omhverandre. Det å ha mange blaute bikkjer i huset, når gubben er allergisk, det går ikke. Ja, du leste riktig. Ole E er egentlig allergisk for hund......