søndag 21. desember 2008

Hei, hå, nå er det snart jul igjen......

Hei, hå nå er det snart jul igjen......osv. Ja, nå nærmer det seg. Og vi klarte det ikke i år heller. Britt og jeg, sier vi skal holde oss unna, men klarer vi det, nei da. Vi fresa over til Charlottenberg lørdag morgen. For liksom å ta del i siste krampetrekninga før jul. Og det gikk ikke så aller verst, mulig fordi vi var ferdig med å harryhandle klokka 11, og godt tilbake i moderlandet ti over . Da møtte vi køen av handlelystne nordmenn. Kø helt fra grensa og til Matrand. Ja, ikke bare det, men det holdt på å bli elgsteik på oss, et par sekunder tidligere og elgen hadde ligget trygt plassert på panseret på bilen. Ikke akkurat trivelig. Liker skogens konge best i skogen eller i frysern, for å si det sånn.
I dag har vi hatt besøk av Kentucky. Han har fått julebad og juleklipp. Debuterer jo snart i juniorklassen, så det blir spennende. Han er ihvertfall en herlig gutt, helt nydelig. Steinar har også vært innom en tur i dag, det er så koselig at man tar seg litt tid i førjulskaoset il å besøke hverandre og roe litt ned. Og til slutt så har Lillian , jentene, Santo og Inca vært her. Ble et julebad på vofsene der og. Fy søren, så praktisk med dette badet vi har lagd i det gamle mjølkerommet. Jeg skrøt tidligere av at jeg var tidlig ute med julekort osv. Vel, det er en sannhet med modifikasjoner. De ble skrevet i dag. Tar ekstra lang tid med denne j...la armen som ikke funker, så hele dagen , innimellom besøkene, har gått til dette. Men det er jo megakoselig å skrive kort da. Å ja, fatter har også vært på besøk. Kom med hjemmelaget sylte. Så nå blir det jul i år og!
Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. Huset er ferdig pynta, juletreet er pyntet, det ble litt tidlig i år, pleier å gjøre det lille juleaften, men fikk lyst til å få det hele ferdig tidlig. Så nå tar vi rett og slett kvelden her.

Ha ein strålande aften i førjulsstria.