søndag 16. november 2008

Vega 8 år!

Tenk hvor fort tiden flyr! Nå er Vega allerede 8 år. Vega er ei bestemt, og nå må jeg jo si, eldre dame, som vi eier sammen med vår gode venninne Britt. Hos Britt residerer hun sammen med Gitte og Bacchus. Vega er opprinnelig fra Sverige, og jeg husker med gru den dagen vi kjørte til Sandviken for å plukke henne ut. Turen oppover mot Sandviken / Gävle gikk i et av tidenens verste snøstormer i Sverige. Vi brukte nesten 24 timer tur/retur, og farten var mildt sagt gangfart innimellom. Heldigvis har Britt en utrolig god bil som sitter klistra på vinterføre, så vi kom oss trygt frem og tilbake, men vi var vitner til flere utforkjøringer.....Vel, det var verdt det. Vi fikk den tispen Britt og vi ville ha, og det var heldigvis mye bedre vær den dagen vi hentet henne. Da gikk turen som en drøm.
Vega feirer dagen stille og rolig i Krokhagan, damen er nemlig på en aldri så liten slankekur. Hun forbereder seg på comeback i utstillingsringen i romjula. Da som veteran.
Og siden Vega opprinnelig er svensk:
"Ja, må hun leva, ja, må hun leva , ja må hun leva uti hundrade år. For visst ska hun leva , ja, visst ska hun leva osv."
Grattis!!