tirsdag 11. november 2008

Endelig gode nyheter!

Endelig noen gode nyheter her fra oss. Hamlet fra Historic-kullet er røngtet med HD A. Dermed er både han, Hårek og Hazel klare for avl. Hjalmar og Hiero mangler utstillingsresultat, men det kommer! Og nå hele kullet er ferdig røntget.
Dagen ellers har gått til turer med hundene, for endelig var det oppholdsvær og herlig turvær. Og- jeg har begynt å pakke inn julegaver! Er tidlig ute i år, meningen var jo at vi skulle på en ukes tur til Estland, Litauen og Latvia uka før jul, men i og med at Sargas er borte har den turen blitt avlyst. I tillegg er årets julekort allerede bestilt! Det gjorde jeg i dag. Skal prøve å være tidlig ute med å sende de også i år:-) Det er jo lov å håpe.......
Sommerferien neste år er allerede på planleggingsstadiet, etter en lang samtale med AS. Som vanlig skal vi på "utstillingstur" sammen med våre gode, nære venner, Barstads. Hvor turen går er ennå ikke helt avklart, men vi har en viss peiling. Disse turene er bare helt herlige og en kjempekoselig tradisjon. Vi har vært både i Sveits, Sverige, Bodø, Mo i Rana osv osv. Rart å tenke på hvordan vennskap utvikler seg, egentlig Vi møtte Barstads i 1998, og etter det har vi blitt "familie". Vi møttes første gang på utstilling på Melhus, og AS ba oss på kaffe, og etter det så har vi "hengt" sammen. Dette har også ført til at vi har fått mange gode venner i Trøndelag, både hundefolk og andre. Vi setter stor pris på dokk! Bildene er av Trond og Ole einar som slapper av på en av de berømmlige utstillingturene. Gutta på tur!
Tilbake til hjemmlige trakter. Det er nå innkjøp en kaffemaskin i heimen. Med alt tilbehør. Nå er ikke vi akkurat noen stordrikkere av kaffe, men jammen er det raskt og enkelt. Blir spennende å prøve seg som "barister". Heldigvis var det med oppskrifter på det meste:-).
Nå skal vi ha en stille rolig kveld foran tv`n. Bare slappe av og kose oss. Skal bli herlig. Ha en flott kveld.