søndag 23. november 2008

Takk for en hyggelig helg alle sammen!

Nå er NKKs utstilling på Hamar over, og vi har kommet hjem. Det har vært en veldig følelsesladet helg for oss, som vi har gruet oss til i flere dager, og jeg syntes oppriktig synd på Ole Einar da han reiste oppover sammen med Henning lørdag morgen. Med "bare" Fannie, han følte seg nok litt "naken" uten Sargas.... Han har jo liksom alltid vært med. Skjønte på OE at det hadde vært tøft å møte alle sammen med en gang, så tårene hadde nok rent mer enn en gang. Heldigvis for gode og forståelsesfulle venner, sier jeg bare! Ja, apropos venner, Scissors Sisters gikk løs på Fannie da OE kom opp, og klipte henne helt nydelig. Tusen takk, Anette og Torill. You`re the best:-) Selv kom Britt og jeg oppover til julebordet. Og så koselig vi hadde det. Masse god mat, folk i fra hele landet (Østfold, Tromsø , Oslo, osv), noe godt i glassene, ja de glassene ble mange etterhvert. Tror det sto 4 stykker med forskjellig innhold foran meg etterhvert. Tror vi tilsammen var langt borti 50 stykker som var samlet til julebord, noe som er rekord!
Utstillinga gikk også bra, Vi må bare gratulere Elin og Torill med Izzy BIM, Hege og Hilmar med to cert ( Marco og Pink Robusta - ja, grattis Elin og Torill her og) Og Hege og Hilmar med BIS avl med Otto og hans avkom!!!! Storveis og kjempemoro. Bir ble forøvrig Ola. Fannie sto på plassen bak certet, og vi er stolte av at hun faktisk ble nr 2 i åpen klasse av 25 tisper. Tenk hvilken utvikling "rampejenta" vår har hatt siden hun kom til oss for et år siden. Utrolig. Fikk forresten også brukt litt penger, nytt bånd og halsbånd til han som kommer snart, ny føner og litt annet dill. Ja, he he, lp halsbånd til Fannie ble også kjøpt inn. Ole Einar fikk smertelig erfare at dama er i lp-trening. I utstillingringen fant han nemlig en frolic, og dermed så begynte Fannie å sitte og dekke, istedet for å stå rolig. Artig, den jenta:-)
At vi tydeligvis har vært litt utafor i helga tydet søndag morgen på. Vi skulle oppover og stille Pluto Corgi, og ja da, vi reiste av gårde med freidig mot, og kom til Espa. Da kom vi på at vi hadde glemt stoler, maten til corgijulebordet osv. Men vi hadde ihvertfall med oss bikkja! Så dagen ble noe amputert. Ikke noe julebord på oss, da dommeren var 2,5 time forsinket og vi hadde lovet å ikke bli altfor seine hjem. Satt forresten og så på agility. Dæven steike, så flinke de er. Riktig moro var det å se landslagene i aksjon. Corgiutstillingen, ja, Pluto Corgi har begynt å like seg i ringen igjen, og i dag ble han nr 3 i champ klassen med ck, og det er vi fornøyd med. Han sto som et tent lys og gikk som en gud. Moro var det å se på at han hadde fått gleden over å vise seg fram tilbake.
Vi må også takke "mutter og fatter" som har vært "barnevakter" på de hjemmeværende hundene i helga. Uten dem hadde det ikke vært så enkelt å reise rundt omkring. Både de, svigermor og gode venner stiller opp når vi spør om hjelp til pass, så vi er heldige der.
Nå har freden senket seg hos fam. Løken, både 2 og 4 beinte er utlada og slitne. Så nå tar vi kvelden.
Helt tilslutt: Gratulerer til alle vinnere med resultatene i helga.