fredag 29. april 2011

Påsken 2011

En kort oppsummering av påsken i år.
Skjærtorsdag gikk turen til Plantasjen for en aldri så liten shoppingtur. Vi har gjort om en del på terrassen, så det skull kjøpes inn nytt spisebord og stoler til uterommet. Dette ble gjort, et enkelt bord i svart glass og 4 enkle stoler er innkjøpt, og knall turikse stolputer. Trenger litt farge også. Ellers gikk dagen stille og rolig. Forbedredte meg egenentlig til å være hos modern på fredag. Slik at fadern fikk litt fri.
Langfredag. Den planlagte passinga av modern ble ikke noe av, hjemmesykepleieren som hadde vakt valgte å sende damen inn på Ahus igjen. ¨å da ble det ny runde på sjukehuset for henne. Med tilførsel av væske og næring. Ellers gikk dagen stille og rolig, kun forberedelser til lørdagens grillfest.
Påskeaften hadde vi bedt en gjeng gode venner på grilling, og vi hadde det kjempekoselig. Det er jammen deilig når det er så godt og varmt at man kan sitte ute til klokka 23 på kvelden. Vi hadde masse god mat og godt drikke og virkelig kosa oss. Godt å kunne slappe av litt. Det nærmer seg jo tirsdag.

1 Påskedag var det full rulle her med masse besøk i valpekassa, samtidig som jeg måtte en tur inn til Ahus for å besøke modern. Tragisk å se henne forsvinne for oss, hun vil liksom ikke mer.. Men vi får håpe det beste. Grillen ble forøvrig tent denne kvelden også, nam!

2. Påskedag var det bare å forberede seg til operasjonen på tirsdag. Og ta i mot valpekjøpere. Da var det 1000 ting å gjøre, kommer jo ikke til å kunne bøye meg på noen dager, ikke gå så veldig mye heller, så det ble husvask, klesvask osv osv osv, men jeg ble da ferdig, og klar:-)