søndag 1. mai 2011

Helgen 1. mai.

Så er nok en helg over, og vi skriver faktisk 1 mai i dag. Deilig at mai er her, og at det snart er sommer. Denne helgen har vært rimelig stille og rolig med beina på puter. Bare noen korte turer ut for å gå det hele til igjen. Kan jo ikke stivne helt.
Fredag var stille og rolig. Litt forberedelser til utstillingene i helgen, også var Anders og Julie på besøk. De storkoste seg i valpekassa, ja valpekassa ja, det er nå et relativt vidt begrept. Nå har småttingene inntatt stua, og herjer fritt der. Dere kan tro de koser seg. Nå gleder vi oss bare til at det blir så varmt at de kan være ute litt. Er jo litt tidlig, de er jo bare 3 uker ennå.
Lørdag var det utstilling i Letohallen. Ole E var der, sammen med Henning. De stilte Nero og Kentucky + Onslow, og det gikk veldig bra. Her hjemme holdt Britt og jeg fortet, og det var masse besøk utover ettermiddagen. Kjempebra for valpene:-)
Søndag var det ny utstilling, denne gangen med Kansas, Kentucky og Onslow. Bra resultater i dag også. Kentucky ble forresten BIM begge dager, jiha!
Søndag, ja, det er jo idag, og det er 1 mai. Gratulerer med dagen alle sammen. Tenk litt på de som har kjempet fram de rettighetene vi har i dag. De sto virkelig på barrikadene for å forandre tilværelsen sin og andres. Vet vi egentlig hvor godt vi har det i dag? Jeg bare spør....