søndag 4. januar 2009

Nytt år og nye muligheter.

Nytt år og nye muligheter.
Vi går inn i 2009 med friskt pågangsmot, og gleder oss til et nytt år. Mulighetene er mange, og ting blir som det man gjør dem til. Egentlig var dette tenkt som et stort festskrift fra 2008, men jeg får det ikke til. Det skulle stått mye om de barrierer Sargas har brutt, med å bli Engelsk champion, nr 2 på Crufts, ja han er jo en av verdens mest meriterte bernere gjennom tidene (uten at mye av det han har gjort har vært nevnt i et visst blad.......) Men jeg klarer det ikke, vi savner familehunden Sargas så voldsomt, og det han gjorde i ringen skulle vi selvfølgelig gjerne ha byttet ut for å ha han hos oss i mange flere år. Det samme med Anjo og Lille Blå.
At vi i fjor skulle miste 3 hunder hadde vi vel nesten regnet med i og med at flokken vår begynner å bestå av en del pensjonister, men at det var de i midtsiktet som skulle forlate oss, trodde vi ikke. Det hadde vært mer naturlig med de som er over 8 år enn de som var 4,5 og 7. Men, vi er glade for de som er igjen, og håper de blir riktig, riktig gamle. Vi har absolutt ingen å miste, gamle eller unge. Det skal innrømmes at lysten til å drive med berner har fått seg en stor, mega stor knekk etter at både Lille Blå, Anjo og Sargas forsvant, og da Frikk i tillegg, heller ikke ble 7 år, så spør man seg selv hva som er vitsen? Man legger ned så uendelig mye arbeid, også når man skal høste av alt arbeidet, så blir de borte. Men, så ser man på gamle Frida, snart 11 år, Lady 9, Dina 9 osv og tenker, det går jo faktisk an! Og man biter tennene sammen og går videre. Nettopp fordi Berner er rasen med stor R for oss. Og kjære gode venner, TBW, EN og M, takk for at dere har sopet oss opp igjen, og gitt oss masse oppmuntring og feedback for at vi skulle fortsette. Det er ikke sikkert at vi hadde det uten oppmuntringa fra dere! Dere støtter oss uansett, og det setter vi umåtelig stor pris på! Akkurat for øyeblikket er det veldig morsomt her. 2 tisper i løpetid, et par hanner i fjortisalder, som definitivt ikke skjønner helt hva det dreier seg om, og gamle Teddy som lar det hele bero til det er riktige dager. Uten at han får seg noe av den grunn...... Thea og Lady røyter noe helt forferdelig,og gulvet ser utsom det har pels:-) I år så er det stort sett et juniorlag som vi kommer til å vise frem på utstillinger, også gamle Vega da. Hun må jo være med, nå er hun også påmeldt i riktig klasse , så da blir det vel debut som veteran neste helg. Britt har det forresten ikke så festlig om dagen. Gitte har falsk svangerskap, og det så det virkelig holder. Med tøybamse og det hele.....
Jeg må få takke MA nok en gang for all jobben med PC`n. Det er så herlig at det funker og at alt går mye raskere. Da jeg satt i går og lastet ned den nye cd`n til Keith Urban på PC`n og fikk den raskt over på Ipoden, var det som et nytt liv. Den gamle maskinen hang seg nemlig, så slikt fikk vi ikke gjort:-(. Nå er planen å lage fotobøker fra utstillingskarrieren til Frikk og Sargas i første omgang. Så Lady, Anjo og Teddy. Og fra ferier og turer rundt omkring. Skal bli moro, selv om det nok blir noen tårer mens jeg holder på . Og vi har ennå ikke fått svar på obduksjonen, det begynner å bli en skandalen, særlig siden vi vet at rapporten er ferdig, og har vært det lenge! Men er ikke sendt ut til vår veterinær. Er det mulig, sier jeg bare!

Vi minnes:

Anjo

Lille Blå


Sargas