søndag 18. januar 2009

Endelig litt blogging igjen.

Himmel og hav hvor fort tida går. Bare fyker avgårde, og det skal innrømmes at å skrive i bloggen har blitt nedprioritert noen dager. Men, vi er back in buisness. Det er ikke Fannie og jeg, tenker da på lp treninga. Nå er damen paret, og vi holder oss litt i ro de første ukene.
Forrige fredag fikk vi besøk av våre gode venner fra Trøndelag. Det var utstilling i Letohallen både lørdag og søndag, og det måtte både de og vi få med oss. Det ble en riktig trivelig helg, med god stemning rundt ringen og vi fikk flotte resultater. Moro å se Vega debutere i veteranklassen. Ja, da hun var påmeldt i riktig klasse denne gangen. Har nok lært å dobbelt sjekke påmeldingene før de sendes..... Vega ble både Bir veteran og 3 beste tispe. Moro. Dommerne denne helgen var veldig profesjonelle og trivelige. Her ble det ikke gitt noe gratis til noen. Ove og Mette var også på plass med "Lille" Mortimer, det er jeg sikker på at er nordeuropas mest bortskjemte berner. Han har det som en prins. Hadde ikke akkurat trent altfor mye på utstilling osv, men "bror" Henning stilte han ypperlig. Skulle ikke tro Mortimer hadde gjort annet enn å være på utstilling. Som sagt, så hadde vi en kjempehyggelig helg sammen med gode venner og støttespillere . Gratulerer med resultatene alle sammen! Ja, også har Mercedesen kommet hjem. Vi ble 12 000 kr fattigere, men nå går da bilen. Utrolig hvor fort tusenlappene flakser når det gjelder bil. Skjønner forresten ikke helt hva slags "stim" vi er inne i når det gjelder den bilen. Mandag morgen var det ene dekket foran punktert. Ikke akkurat en perfekt start for Ole Einar. Ut og skifte dekk kl 0600 mandag morgen i ganske mange kuldegrader. Vi punkterte like før jul, og så røk giret og nå punktert igjen. Er det mulig!!
Ellers har mesteparten av uka har gått til å kjøre tur/retur Notodden for paringer. Det ble 3 supre paringer, så da håper vi på valper i midten av mars:-)Det er en smule hormonelt her for tiden. 3 tisper har løpetid, Lady er kronisk nymfoman, og står gjerne i 20 dager, Dina har tendens til å stoppe midt i, for å begynne igjen, også tilslutt Fannie som er paret, og i tillegg har lagt sin elsk på Teddy. Helgen blir tilbrakt stille og rolig. Ole E har en begynnende forkjølelse, så han passer på TV`n og sover innimellom hostekulene. Britt og jeg har badet Bacchus og eldrebølgen. Det er så godt å få badet de en gang i mellom. De storkoser seg mens vi holder på, særlig under føninga som Britt, tar seg av.
I ettermiddag skal vi over til modern og fadern . De feirer bryllupsdag, 45 år, så da blir det middag og kaffe og kaker. Gratulerer med dagen!