tirsdag 17. juli 2012

Andre uka i juli

Disse to søte små har 8 labbers trekk...Falco og Reggae H. Amundsen.

Andre uka i juli gikk til å være hjemme en kjapp tur for klesvask og hundevask, før turen gikk til Støa camping ved Våler, Flisa. Nok en tur med gode venner og utstillinger. Ekstra spennende med ny dommer på søndag og forholdsvis ny dommer på lørdag. Mange påmeldte var det også, hvilket er veldig gledelig. Været var mye on og off... så bøtta det ned, nær sagt selvfølgelig da vi skulle slå opp forteltet og combi campen til Britt, men det finnes ikke dårlige klær osv.... Ble ekstra godt med varm suppe til kvelds etter den økta i regnvær. Fredag kom flere av gjengen oppover, og det ble både grilling og godt drikke. Samt grooming av hundene. Lørdag var første utstillingsdag, og mest nerver hadde nok Mari Ann, som skulle debutere i LP kl 1 med Reggae. Det gikk slett ikke verst, vi gratulerer med sølvmerket:-) Det er jentene sine det! Falco og Reggae feiret på sitt eget vis, med å dra undertegnede overrende så grønska og gjørma skvatt rundt oss... moro med 8 labbers trekk:-) Utstillingene gikk også veldig bra, mer om det på hjemmesida vår.
 Søndag gikk utstillingene også veldig bra, men skuffelsen var stor da dommer og ringpersonell i lp ringen nektet Mari Ann start,
enda hun hadde gitt beskjed om at hun kom seint, og spurt om dette var greit, og det var det.  Helt utrolig dårlig gjort.  Særlig når det var tid og rom for at hun kunne få gå.  Så det ble en liten knekk på dagen, det der.  Men, hun og Reggae kommer nok sterkere igjen.  Etter utstillinga var det kaffe og vafler på campingen.  Det hadde vært et forferdelig tordenvær, og vi ventet bare på regnet, og det kom på kvelden.  Det bøtta ned!  Men jammen er det koselig å sove i vogn når regnet trommer på taket.  Mandag var det flott vær og fortelt og combi camp rakk faktisk å tørke før vi pakket det ned.  Herlig.  Vi hadde nok en flott tur tiltross for en del regn, tusenvis av mygg og myggestikk og torden og lyn.