søndag 26. september 2010

Hjemme igjen.

Så er vi tilbak til normalen, og det er faktisk litt godt. Vi har hatt besøk av Anne Sofie fra Trøndelag, og vært på utstilling i Buskerud, valpeshow på Fenstad. Begge steder har hunder fra oss gjort det kjempebra. Gratulerer alle sammen. Vår egen Joffe har fått voksesmerter, så hun blir ikke vist for tida. Synes så synd på henne, stakkars liten. Nero har flyttet til Britt og Gitte, der lever han som en konge. Kk har også funnet seg vel tilrette i Hokksund, så det er helt supert. Irina , Nils Ivar og Kristian ta r godt vare på henne. Det er forresten litt rart med bare 4 hunder her hjemme.... Hva mer, jo modern er på sjukehus igjen, så tiden nå går til å besøke henne. Vi vet ikke når hun kommer hjem osv, så det er ikke mye trivelig dette her. Britt, min "søser" har fylt 50 år.... Det gjorde hun den 24. Grattis!!!!!!
Fikk forresten melding fra Ann Kristin og Håvard. Amigo har gjort det bra på Åland. Cert, BIM og Finsk champ. Gratulerer! Det var dere vel unt.
Nå skal vi på sjukehuset, og etterpå blir det en god tur i skogen med de av hundene som ikke har voksesmerter.... Ha en fin dag.